• Nederlands
 • English
 • Bedrijfsvideo’s

  Bereik potentiële klanten beter

  Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om de aandacht van het publiek te verkrijgen en behouden. Bij het produceren van bedrijfsvideo’s nemen wij uitgebreid de tijd om uw organisatie te leren kennen om een zo uniek mogelijke bedrijfsvideo te kunnen maken.

  Wij bezitten de technische kennis, de apparatuur en de creatieve mindset die noodzakelijk is om uw organisatie op een goede manier in de spotlight te zetten. Wij houden bij het produceren onder andere rekening met het te bereiken publiek, de manier van publicatie (Internet, TV, narrowcasting), de visie van uw organisatie en zelfs met uw bestaande huisstijlen. Ook kunnen we samen met u een beleid voor videomarketing opzetten en onderhouden.

  Wat zijn de kosten?

  Wij hanteren een standaard uurtarief die wordt bepaald op basis van het type opdracht. Voor een offerteaanvraag zullen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om tot een indictie te kunnen komen. Op de ontvangen offerte vindt u naast het uurtarief een urenindicatie en een post onvoorziene kosten. De totale kosten variëren aanzienlijk op basis van het type opdracht en het aantal uren waardoor wij u te allen tijden verzoeken een offerte aan te vragen. De door ons uitgebrachte offerte is altijd vrijblijvend.

  Maak kennis met het multimediabedrijf van Overijssel