• Nederlands
 • English
 • Softwareontwikkeling

  Onze specialiteit

  Moonlight Multimedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe softwareoplossingen. Wij richten ons op de meest voorkomende platformen zoals Android en iOS en Windows en Linux.

  Wij weten als geen ander dat het zo snel mogelijk ontwikkelen en uitleveren van complexe software niet de juiste oplossing is. Door te kiezen voor softwareontwikkeling van Moonlight Multimedia bent u ervan verzekerd dat het softwarepakket reeds voorafgaand aan de uitrol en implementatie uitvoerig wordt getest om problemen tijdens het gebruik te kunnen voorkomen. Wij werken graag met u samen om de wensen en verwachtingen van uw organisatie in kaart te brengen om zo te zorgen voor de beste gebruikerservaring.

  Ook indien u niet thuis bent op het gebied van IT bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u graag bij van idee tot innovatief product en verder.

  Appontwikkeling

  Met een app voor uw organisatie bent u er zeker van dat gebruikers dé beste gebruikerservaring op mobiele apparaten krijgen. Met apps kunnen wij gebruikmaken van de extra functies die beschikbaar zijn op mobiele apparaten, waaronder notificaties, camera-functies, GPS-functies en meer.

  Apps hebben echter ook een groot nadeel vergeleken met websites en webapps: ze zijn minder eenvoudig te onderhouden door de tussenkomst van partijen als Google en Apple. Er worden door deze partijen vaak restrictieve voorwaarden opgelegd waaraan de apps moeten voldoen. Een zogenaamde Progressive Web App (PWA) kan identieke of vergelijkbare ervaringen bieden zonder dat deze geïnstalleerd hoeft worden door de gebruiker en zonder dat partijen als Google en Apple controle kunnen uitoefenen. In de meeste gevallen is een PWA dus een goed alternatief.

  Wat zijn de kosten?

  Het ontwikkelen van complexe softwareoplossingen kost vaak veel tijd en energie. Zonder onderzoek te doen naar uw idee of probleem zal een kostenindicatie extreem onnauwkeurig en onbetrouwbaar zijn. Wij kunnen daarom alleen een kostenindicatie geven nadat wij met u de casus hebben onderzocht.

  Op de ontvangen offerte vindt u naast een kostenindicatie ook een post onvoorziene kosten. De totale kosten variëren aanzienlijk op basis van het type opdracht en het aantal uren waardoor wij u te allen tijden verzoeken een offerte aan te vragen. De door ons uitgebrachte offerte is altijd vrijblijvend.

  Maak kennis met het multimediabedrijf van Overijssel