• Nederlands
 • English
 • Pers en journalistiek

  Diepgang belangrijker dan oplage

  Wij doen verslag van nieuws, incidenten en evenementen voor een jonge en energieke achterban. Voor onze multimediaconcepten schrijven onze journalisten nieuws- en onderzoeksartikelen, waarvan een deel exclusief wordt aangeboden aan onze premium abonnees.

  Onze online media rapporteren het nieuws met ongekende snelheid en zorgvuldigheid en zijn daardoor toonaangevend in de respectievelijke branche. Daarbij richten wij ons op het maken van het verschil in plaats van het publiceren van honderden artikelen per dag. Diepgang is voor ons belangrijker dan oplage.

  Onderzoeksjournalistiek

  Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van onderzoeksjournalistiek en staan erom bekend onze tanden te zetten in de meest uiteenlopende en controversiële dossiers. Soms vragen wij daarbij informatie op van bestuursorganen en trachten wij op basis van wetgeving en rechtelijke uitspraken informatie van onwelwillende instanties alsnog boven tafel te krijgen.

  Hoe kan ik contact opnemen?

  Omdat wij een uiteenlopende merkenportfolio uitgeven verzoeken wij u gebruik te maken van het contactformulier op de online uitgave van het desbetreffende merk. Hiermee wordt u direct in contact gebracht met de juiste redacteuren en houden wij overige contactmogelijkheden vrij voor zakelijke doeleinden.

  Maak kennis met het multimediabedrijf van Overijssel