• Nederlands
 • English
 • Foto- en videografie

  Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

  Fotografen en videografen staan veelal bekend om de vele apparatuur die zij meeslepen. Een groot deel van al die apparatuur is vaak niet noodzakelijk. Sommige opdrachtnemers nemen de apparatuur zelfs alleen mee voor beeldvorming. Hoe groter en duurder de camera’s en apparatuur, hoe professioneler het lijkt. Wij specialiseren ons echter op het leveren van professionele en doelgerichte resultaten zonder alle excessieve beeldvorming.

  Hoe gaan wij te werk?

  Wij bespreken allereerst de eisen en wensen van onze opdrachtgever. Op basis daarvan bekijken wij de mogelijkheden en selecteren wij onze apparatuur voor een lichte uitrusting. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en blijven wij tijdens de opdracht dynamisch. Dit zal het eindproduct ten goede komen omdat wij hiermee kunnen voorzien in het vastleggen van beelden buiten de opgezette studioapparatuur.

  Wat zijn de kosten?

  Wij hanteren een standaard uurtarief die wordt bepaald op basis van het type opdracht. Voor een offerteaanvraag zullen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om tot een indictie te kunnen komen. Op de ontvangen offerte vindt u naast het uurtarief een urenindicatie en een post onvoorziene kosten. De totale kosten variëren aanzienlijk op basis van het type opdracht en het aantal uren waardoor wij u te allen tijden verzoeken een offerte aan te vragen. De door ons uitgebrachte offerte is altijd vrijblijvend.

  Maak kennis met het multimediabedrijf van Overijssel