• Nederlands
 • English
 • Video- en filmproductie

  Het begint bij een verhaal

  Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om de aandacht van het publiek te verkrijgen en behouden. Tijdens de productie van onze uiteenlopende video’s en films spenderen wij een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan het op maat monteren van beeldmateriaal om het verhaal zo duidelijk en waarheidsgetrouw te kunnen overbrengen.

  De kleur van de scene, de wijze van montage en het gebruik van muziek en geluidseffecten zijn van essentieel belang bij het vertellen van een verhaal. Wij specialiseren ons in het combineren van die elementen om het verhaal nog beter te kunnen vertellen.

  Van opname tot eindproduct

  Wij werken graag met u samen om het gehele traject van opname tot eindproduct te kunnen realiseren. U bent bij ons op de juiste plek voor het maken van bedrijfsvideo’s, instructievideo’s en zelfs documentaires en films. Wij komen graag met u in contact om de casus uitvoerig te analyseren.

  Wat zijn de kosten?

  Wij hanteren een standaard uurtarief die wordt bepaald op basis van het type opdracht. Voor een offerteaanvraag zullen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om tot een indictie te kunnen komen. Op de ontvangen offerte vindt u naast het uurtarief een urenindicatie en een post onvoorziene kosten. De totale kosten variëren aanzienlijk op basis van het type opdracht en het aantal uren waardoor wij u te allen tijden verzoeken een offerte aan te vragen. De door ons uitgebrachte offerte is altijd vrijblijvend.

  Maak kennis met het multimediabedrijf van Overijssel