• Nederlands
 • English
 • Copywriting

  Het activeren van een publiek

  Voor uiteenlopende opdrachtgevers verzorgen wij copywriting (soms ook tekstschrijven genoemd). Voor informatieve teksten, overtuigende teksten, vermakelijke teksten en converterende teksten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen teksten voor het gebruik op (bedrijfs)websites, maar ook voor commerciële brieven, mailings, persberichten en artikelen.

  Het belang van goede teksten is in het digitale tijdperk nog groter dan het al was. Niet verrassend is dat teksten steeds meer kunnen zorgen voor activeren van een publiek en het vergroten van klantenbinding. Daarom is ook het redigeren van teksten uiterst belangrijk. Redigeren is niet alleen het corrigeren van teksten, maar ook het analyseren en verbeteren van de stijl, de vorm en de inhoud. Belangrijk is dat de tekst aansluit bij het doel en het publiek.

  Sneeuwt uw boodschap niet onder? Activeert u uw lezers wel genoeg? Zijn de gegeven voorbeelden echt wel de beste? En zijn er nog andere manieren om uw boodschap effectiever over te brengen? Wij werken graag met u samen om het eindproduct te kunnen realiseren.

  Maak kennis met het multimediabedrijf van Overijssel